Lectori

Adrian Bălașu
Lector
Expert şi consultant în domeniul serviciilor de FM cu peste 11 ani de experienţă în sfera furnizorilor de servicii. S-a implicat în promovarea domeniului de Facility Management prin cursuri, publicarea de articole şi prezentări susţinute în cadrul conferinţelor şi workshopurilor de profil. A realizat mai multe studii la nivel naţional privind industria de Facility Management şi satisfacţia clienţilor din acest domeniu.
Alexandru Miculaș
Lector
Șeful Serviciilor de Management al Facilităților la Facility Management Services; Membru al consiliului de administrație al ROFMA din 2014; Dezvoltator de afaceri, moderator și manager de produs la Robert Bosch din 2008 Experiență în FM ca moderarator workshop-uri, în comunicare și gestionarea conflictelor, strategii de dezvoltare de afaceri și dezvoltarea fuziunii de workshop-uri.
Ali Alsuwaidi
Lector
Deţine 20 de ani de experienţă în managementul facilităţilor din Orientul Mijlociu. Este Vicepreşedinte al Asociaţiei pentru Managementul Facilităţilor din Orientul Mijlociu (MEFMA). Deţine funcţii în consiliul de administraţie al Global Facility Management Association (GFMA) şi al Arabic Institute of Operations and Maintenance, fiind Senior Director – Operations al Burj Khalifa din Dubai.
Dan Cimpoieru
Lector
Avocat definitiv în cadrul Baroului Bucureşti, doctor în drept si conferentiar universitar la Facultatea de Administratie şi Afaceri din cadrul Universitatii din Bucureşti, titular al cursului de Achizitii publice. A scris peste 35 de articole stiintifice si studii publicate în reviste de specialiate sau prezentate în cadrul unor conferinte nationale si internationale si numeroase carti de specialitate.
Dan Șerban
Lector
Specializat în dezvoltarea proiectelor de construcţii, a fost implicat în construcţia şi dezvoltarea aeroporturilor Henri Coandă, Iaşi, Bacău, Cracovia şi a Liniei a 2-a de metrou din Varşovia, în calitate de Project Manager. A desfăşurat activităţi de dezvoltarea afacerilor pentru UTI Grup în Polonia şi România, în special pentru aeroporturi, metrou şi canale navigabile, în cadrul diviziei de Antrepriză Generală.
Daniel Neagu
Lector
10 ani în domeniul Hotelier (Hilton Hotels & Resorts şi InterContinental Hotels Group) şi 8 ani Real Estate (segmentul rezidenţial). Internship Hospitality Management Program - Atlanta, SUA - Embassy Suites by Hilton, Speaker la THR în cadrul cursului Manager în activitatea de Turism, Preopening Clubul Rezidenţial Stejarii - implementarea serviciilor tip Concierge începând cu Septembrie 2010.
Duglas Papanicu
Lector
Specialist cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul Facility Management, Membru activ în mai multe asociaţii de profil, cu o contribuţie determinantă în promovarea funcţiei de Manager de facilităţi, făcând parte din echipa care a reuşit să introducă această meserie în Clasificarea Ocupaţională din România (COR). Speaker, lector şi organizator de evenimente relevante în plan educaţional din industrie.
Gabriel Bambache
Lector
Mentenanţa şi Dezvoltare sisteme de securitate aeroportuară; Director mentenanţă tehnică facilităţi aeroportuare; Director General FM; Director Proiect mentenanţă clădiri; Director Proiect mentenanţă staţii electrice şi transformatoare de mare putere; Cercetător ICEMENERG.
Ioan Miret
Lector
Colonel(r) inginer cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul prevenirii şi gestionarii situaţiilor de urgenţă. A condus Inspecţia de prevenire a incendiilor şi Serviciul de monitorizare şi dispecerizare a urgentelor din cadrul Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă a municipiului Bucureşti.
Șerban Iliescu
Lector
Inginer de instalații cu 19 ani de carieră în domeniul tehnic. Deține o experiență cuprinzătoare în domeniile Property, Facility și Project Management, dobândită de-a lungul activității desfășurate în companii românești și multinaționale. A ocupat poziții de Property & Facility Manager, Maintenance Manager, Facility Manager, Property Developer, Project Manager, Executive Manager. Este certificat Manager de Facilitati (COR).
Sorin Stoicescu
Lector
Expert aviaţie, cu funcţii de conducere în domeniul managementului aeroportuar, al siguranţei, securităţii şi facilităţilor aeronautice. Vastă experienţă în funcţii de conducere din cadrul aviaţiei civile, la nivelul Ministerului Transporturilor şi unităţilor subordonate. Expert internaţional în securitate şi siguranţă aeronautică, investigarea accidentelor de aviaţie, cu expertiză în planificarea, organizarea şi desfăşurarea activităţilor în domeniul aeronautic şi conexe.
VLAD STOICESCU
Lector Invitat

E-MBA | Strateg 15 ani de management și  consultanță în transporturi, logistică, real-estate, facility management, IT, business development și event management.