Noutăţi APFM

... Detalii..Detalii..

2 luni în urmă

#LearningIsFUN #practica #vacantaALTFEL Elevii claselor a XI-a de la C.N. “Al. I. Cuza” din Ploiești, care urmează programul educațional “Atelierul de FM”, din cadrul academiei noastre au avut parte de o vacanță de neuitat. Aceștia au vizitat sediul PRO TV și au aflat de la Alina Militaru despre secunda care face diferența în facility managementul din televiziune.

#LearningIsFUN #practica #vacantaALTFEL Elevii claselor a XI-a de la C.N. “Al. I. Cuza” din Ploiești, care urmează programul educațional “Atelierul de FM”, din cadrul academiei noastre au avut parte de o vacanță de neuitat. Aceștia au vizitat sediul PRO TV și au aflat de la Alina Militaru despre secunda care face diferența în facility managementul din televiziune. ... Detalii..Detalii..

2 luni în urmă

#LocuriLimitate #ExemplePractice #CursInteractiv, nu teorie - până pe 5 aprilie puteți beneficia de Eary Bird, adică 500 de lei la înscrierea pentru cursul de HVAC. Mai multe informații și formularul de înscriere le găsiți aici www.apfm.ro/eveniment/hvac/ ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

Astăzi, în cadrul evenimentului ZF Transport, Logistics & Automotive Summit 2019, Gheorghe Emacu și Adrian Balasu au promovat importanța educației în #FacilityManagement astfel încât companiilor de transport și logistică să beneficieze de servicii de calitate.

Astăzi, în cadrul evenimentului ZF Transport, Logistics & Automotive Summit 2019, Gheorghe Emacu și Adrian Balasu au promovat importanța educației în #FacilityManagement astfel încât companiilor de transport și logistică să beneficieze de servicii de calitate. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

 

Comment on Facebook

FELICITARI!

Astăzi a fost atins încă un obiectiv în promovarea #facilitymanagmentului. În cadrul prezentării noastre "Educația în Facility Management" de la Construct Ambient Expo - Romexpo am pornit de la ideea "Dacă crezi că un specialist în facility management este scump, te-ai întrebat cât te va costa dacă nu apelezi la el?”. Expunerile au fost făcute de lectorii noștri Duglas Papanicu și Adrian Balasu, alături de Andrada Rohat și Veronica Andrei, eleve în clasa a XI-a la C.N. “Al. I. Cuza” din Ploiești, care urmează programul educațional “Atelierul de FM”, din cadrul academiei noastre. Expunerile au dezvoltat ideea importanței educației în afaceri încă de pe băncile liceului, lucru care va avea relevanță în alegerea carierei potrivite. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

 

Comment on Facebook

Felicitări !

Felicitãri frumusețe ! 😘😘😘

#facilitymanagement #LearningIsFun #Romexpo ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

Ne bucurăm că deja 32 de vizitatori au aflat pentru prima dată ce este #FacilityManagement chiar de la lectorii noștri Adrian Balasu si Sorin-Paul Stoicescu. Vă așteptăm la Romexpo standul 114, Pavilionul B2 - Romexpo de azi până duminică.

Ne bucurăm că deja 32 de vizitatori au aflat pentru prima dată ce este #FacilityManagement chiar de la lectorii noștri Adrian Balasu si Sorin-Paul Stoicescu. Vă așteptăm la Romexpo standul 114, Pavilionul B2 - Romexpo de azi până duminică. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

 

Comment on Facebook

Fiecare ocazie in care putem contribui prin educatie la promovarea Facility Managementului este pas inainte pentru atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Vreți să aflați ce v-am pregătit în cutie? Sunteți gata de un quiz și o discuție efervescentă cu lectorii noștri despre #facilitymanagement? Atunci vă așteptăm la Romexpo standul 114, Pavilionul B2 - Romexpo de astăzi până duminică.Image attachment

Vreți să aflați ce v-am pregătit în cutie? Sunteți gata de un quiz și o discuție efervescentă cu lectorii noștri despre #facilitymanagement? Atunci vă așteptăm la Romexpo standul 114, Pavilionul B2 - Romexpo de astăzi până duminică. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

Puteți afla mai multe despre cursurile noastre direct de la lectorii care le predau la CONSTRUCT-AMBIENT EXPO la Romexpo, în perioada 14- 17 , pavilionul B2, standul 114. l #reCONSTRUIM.

Puteți afla mai multe despre cursurile noastre direct de la lectorii care le predau la CONSTRUCT-AMBIENT EXPO la Romexpo, în perioada 14- 17 , pavilionul B2, standul 114. l #reCONSTRUIM. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

În perioada 14- 16 martie vă așteptăm la CONSTRUCT-AMBIENT EXPO la Romexpo, pavilionul B2, standul 114. 1200 de specialiști în construcții participă la hackatonul #reCONSTRUIM.

În perioada 14- 16 martie vă așteptăm la CONSTRUCT-AMBIENT EXPO la Romexpo, pavilionul B2, standul 114. 1200 de specialiști în construcții participă la hackatonul #reCONSTRUIM. ... Detalii..Detalii..

4 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

6 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

Pentru cei care nu au reușit să ajungă la cursul de Previzuni în FM, ne-am gândit să vedeți puțin cum se desfășoară și vă provocăm la următorul exercițiu. Alegeți o categorie de servicii și identificați riscurile legate de prestarea neconformă a acestora ... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

Cine se trezește de dimineață discută despre planul de mentenanța cu lectorul nostru @Adrian Balasu în cadrul cursului “Previziuni in FM”. ... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

A doua parte a cursului de “Previziuni in FM” ni-l aduce ca lector pe domnul Sorin Stoicescu, care a fost Seful Centrului de Coordonare SAR la Romatsa. Acesta ne prezinta despre “Evaluarea si tratarea riscurilor de securitate in managementul facilitatilor”.Image attachment

A doua parte a cursului de “Previziuni in FM” ni-l aduce ca lector pe domnul Sorin Stoicescu, care a fost Seful Centrului de Coordonare SAR la Romatsa. Acesta ne prezinta despre “Evaluarea si tratarea riscurilor de securitate in managementul facilitatilor”. ... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

Ce este planul financiar? ... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

... Detalii..Detalii..

7 luni în urmă

Mai multe